TRAŽIMO ZASTUPNIKE I DISTRIBUTERE

10 godina u LED tehnologiji. Preko 4000 artikala u ponudi.

**********************

NAŠA PONUDA - KATALOZI

Kataloge s našom ponudom i osnovnim informacijama možete skinuti u kategoriji DOWNLOAD.

Za sve ostale informacije, savjete i ponude slobodno nas kontaktirajte putem E-maila ili telefona.

********************** 

KONTAKT


++385 (0)98/278-846

tel./fax. 01/2060-299

E-MAIL:

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

***********************

LED REFLEKTOR 50W

10wd1.jpgLED reflektor 50W  COB

230VAC / 4000K / IP65

Cijena 245,00kn+pdv (306,25kn)

*********************** 

U ponudi imamo reflektore

10W-20W-30W-50W 

NASLOVNICA arrow O NAMA arrow POVIJEST TVRTKE 
POVIJEST TVRTKE Ispis E-mail

Tvrtka FANCY LIGHTS se 1988-89. godine počela baviti prodajom i ugradnjom svjetlosnih efekata i opreme za diskoteke, uglavnom talijanskih proizvođača.

Ta se oprema učestalo kvarila, dok je opskrba rezervnim dijelovima bila prilično spora i neadekvatna. Nekoliko godina nakon prodaje i ugradnje pojedinih uređaja, proizvođači su ih prestajali proizvoditi, kao i rezervne dijelove za te uređaje, pa su naši klijenti bili prisiljeni mijenjati cijele komponente svoje opreme, čime se takva oprema pokazala krajnje neekonomičnom. Navedeni razlozi, kao i naše dotadašnje iskustvo u prodaji i ugradnji svjetlosnih efekata i opreme za diskoteke, motivirali su nas da sami započnemo proizvoditi najprije dijelove i komponente koji su zamjenjivali nedostupne rezervne dijelove, zatim i cijele uređaje, a na kraju cijelu opremu. Postupno smo razvili cjelokupan proces proizvodnje pojedinih uređaja, od ideje, CAD projekta, izrade prototipova, pa sve do gotovih uređaja i serijske proizvodnje. Naša se proizvodnja bazirala na promišljenim specijalnim svjetlosnim efektima, koji su s ekonomskog stajališta bili vrlo prihvatljivi i prilagođeni našem tržištu, a kvalitetom i dizajnom nadilaze sve slične proizvode stranih proizvođača. Posebnu smo pažnju usmjerili na ugrađene komponente i kvalitetu žarulja u našim uređajima, kako bismo korisnicima naše opreme omogućili najoptimalnije performanse, od snage svjetlosnih zraka, dužine trajanja žarulja, grla, jednostavne izmjene žarulja i održavanja uređaja. Prateći svjetske trendove i novosti na području opremanja diskoteka i procesa proizvodnje svjetlosnih efekata i prateće opreme, stalno smo usavršavali i mijenjali naš proizvodni program prateći i osluškujući specifične zahtjeve našeg tržišta i klijenata. U svakom smo se trenutku prilagođavali našim proizvodnim programom domaćem tržištu i specifičnim zahtjevima pojedinih klijenata. Ispravnost takvog puta i pristupa u koji smo istinski vjerovali od samog početka naše avanture zvane FANCY LIGHTS & EFFECTS u potpunosti se je pokazala 15-ak godina kasnije od naših klijenata koji su nam svi odreda priznavali ispravnost naših postupaka, savjeta te posebno neuništivosti naših uređaju koji su uglavnom nadživljavali prvobitne prostore za koje su bili namijenjeni, te nam stizali na servise i prerade od drugih, trećih, četvrtih pa i petih novih vlasnika, iz susjednih bližih i daljnjih zemalja. Neki od naziva i imena tih uređaja postala su «brand name» i koriste se kao sinonimi isto tako i pristup i načini ugradnje i spajanja sistema pokazali su svoju praktičnost i dugotrajnost. Tako da možemo reći da je naša povijesna misija u potpunosti uspjela.

Logo tvrtke iz 1992. godine.

Logo tvrtke iz 1998. godine.

Logo tvrtke iz 2001. godine. Design by Morana Zubak.

Logo tvrtke iz 2004. godine. (LED Tehnologija)

 
« Prethodna   Sljedeća »

NOVO U PONUDI

LED RGBW reflektor 5x10W
LED RGBW reflektor 5x10W


10W Flood REAHARGEABLE
10W Flood REAHARGEABLE


SPOT 100W LED Flood Light
SPOT 100W LED Flood Light


SPOT 70W LED Flood Light
SPOT 70W LED Flood Light


_150W LED Flood Light
_150W LED Flood Light


_100W LED Flood Light
_100W LED Flood Light


70W LED Flood Light
70W LED Flood Light


NOVO NA TRŽIŠTU !

rgbwstrip1.jpgRGBW LED strip 14.4W/m 

 RGB rasvjeta + Bijela boja 6000K

RGBW kontrola RF & DMX

***********************

 

PODNE PLOČE RGB

LED FLOOR TILES  tiles8.jpg

Podna RGB rasvjeta za vanjski prostor, izrađeno od granita debljine 3cm, jednostavno se uklapa u sisteme za opločavanje vanjskih površina.

Standardne dimenzije:

10×10cm

20×20cm

30×30cm.

Ostale dimenzije po narudžbi.

powered by Getim internet services