TRAŽIMO ZASTUPNIKE I DISTRIBUTERE

10 godina u LED tehnologiji. Preko 4000 artikala u ponudi.

**********************

NAŠA PONUDA - KATALOZI

Kataloge s našom ponudom i osnovnim informacijama možete skinuti u kategoriji DOWNLOAD.

Za sve ostale informacije, savjete i ponude slobodno nas kontaktirajte putem E-maila ili telefona.

********************** 

KONTAKT


++385 (0)98/278-846

tel./fax. 01/2060-299

E-MAIL:

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

***********************

LED REFLEKTOR 50W

10wd1.jpgLED reflektor 50W  COB

230VAC / 4000K / IP65

Cijena 245,00kn+pdv (306,25kn)

*********************** 

U ponudi imamo reflektore

10W-20W-30W-50W 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
NASLOVNICA 
Muzej MARCO POLO Ispis E-mail
logomp_1.jpgMuzej MARCO POLO - Korčula

Grad Korčula na istoimenom otoku dobio je muzej Marka Pola koji svedoči o putovanjima tog korčulanskog trgovca i istraživača koji je u 13. stoljeću stigao do Kine.

Godine 1271. Marco Polo je iz Korčule krenuo na putovanje prema Mongoliji, preko karavane u pustinji do dvora poznatog mongolskog vladara Kublaj Kana. U pomorskoj bitci između genoveške i mletačke flote, koja se 7. rujna 1298. odvila ispred Korčule, Polo biva zarobljen, a u tamnici u Genovi piše svoje slavno djelo "Milion (Il Milione)", koja je uz Bibliju i Kuran najprevođenija knjiga na svijetu. Neke su to od ukupno sedam slika postave Marco Polo Exhibition u novootvorenom muzeju Marka Pola u gradu Korčuli, koje uz pratnju audio vodiča pričaju život ovog mletačkog trgovca i svjetski poznatog putnika, dočaran vrhunskom scenografijom i hiperrealističnim lutkama. Zasluga je to Rudolfa Petrinca, poduzetnika rodom iz Križevaca, koji je ovim pothvatom proširio poslovnu ponudu tvrtke Milion d.o.o. koja već radi s pet suvenirnica na istom otoku.

Inovacija vrijedna 2 milijuna kuna

- Radi se o inovativnom obliku turističkog proizvoda, kojem je osnovna ideja proširiti kulturnu ponudu Korčule sadržajem koji će javnosti na kvalitetan način približiti priču o Marku Polu, izjavio je Petrinec u nedavnim intervjuima za Jutarnji list i Poslovni dnevnik, napomenuvši da posjetitelji mogu na zabavan način saznati tko je uopće bio Polo, koja je njegova poveznica s Korčulom te koja je važnost njegovih putovanja za zbližavanje Istoka i Zapada. Ističe da je ovakav tip sadržaja u svijetu uobičajena stvar, pa je i sam dosta proputovao kako bi istražio slična mjesta i ponude, od Kine, Indije i New Yorka preko Amsterdama, Londona i Rima do Nassaua. Ovih je dana situacija obrnuta, ekipa kineske nacionalne televizije dolazi u Korčulu snimiti reportažu o ovoj vrijednoj izložbi.

Ovaj vrlo ambiciozan i potpuno privatno financiran projekt, težak oko dva milijuna kuna, razrađivao se godinama, a neki dijelovi izložbe razvijani su i više od dvije godine, s velikom pažnjom posvećenom detaljima, poput prilagodbe širine zjenica lutaka količini svjetlosti u pojedinoj sceni.
- Lutke su napravljene od najkvalitetnijih silikona koji se koriste u industriji specijalnih filmskih efekata, a za izradu je okupljen međunarodni tim dizajnera scene, majstora filmskih efekata, kostimografa, vlasuljara i šminkera. Audio vodič će biti dostupan na 7 svjetskih jezika, hrvatskom književnom jeziku, te na korčulanskom dijalektu. Autor priče je Damir Mađarić, a za produkciju je zadužen Frano Homen, prošlogodišnji dobitnik Zlatne Arene za ton, također Križevčanin, navodi dalje Petrinec.

- Ovo je testna sezona, dok sljedeće, uključivanjem turističkih agencija, očekujemo između 15 i 20 tisuća posjetitelja. Ciljana publika muzeja su svi posjetitelji Korčule, od najmlađih do najstarijih, kao i posjetitelji destinacija iz kojih postoji mogućnost dnevnog izleta do Korčule. Cijena ulaznice će iznositi 60 kuna, uz brojne popuste za studente, grupe, djecu, te Korčulane. Nastavljajući tradiciju razvijanja prijateljstva između Istoka i Zapada, odlučili smo kineskim državljanima omogućiti besplatan ulaz, objašnjava Petrinec.

U samom muzeju, koji se prostire na tristotinjak kvadrata u centru Korčule, zajedno sa suvenirnicama Marco Polo Shop koje nude preko 300 autohtonih proizvoda te predmeta vezanih uz putovanja i avanturu, Petrinec sezonski zapošljava petnaestak osoba, kojima se, uz osiguran smještaj, plaća kreće od 3 do 6 tisuća kuna. Posjetitelji muzeja dobivaju ulaznicu dizajniranu poput zlatne putovnice koju je Kublaj Kan dao Marku Polu kako bi imao nesmetan prolaz ogromnim Mongolskim carstvom, što je u to vrijeme bila svojevrsna VIP propusnica koja mu je nudila zaštitu te mnoge pogodnosti.

 marco polo 1.jpg

 

 marco polo 2.jpg

marco polo 3.jpgmarco polo 4.jpgmarco polo 5.jpgmarco polo 6.jpgmarco polo 7.jpg

 
« Prethodna   Sljedeća »

NOVO U PONUDI

LED RGBW reflektor 5x10W
LED RGBW reflektor 5x10W


10W Flood REAHARGEABLE
10W Flood REAHARGEABLE


SPOT 100W LED Flood Light
SPOT 100W LED Flood Light


SPOT 70W LED Flood Light
SPOT 70W LED Flood Light


_150W LED Flood Light
_150W LED Flood Light


_100W LED Flood Light
_100W LED Flood Light


70W LED Flood Light
70W LED Flood Light


NOVO NA TRŽIŠTU !

rgbwstrip1.jpgRGBW LED strip 14.4W/m 

 RGB rasvjeta + Bijela boja 6000K

RGBW kontrola RF & DMX

***********************

 

PODNE PLOČE RGB

LED FLOOR TILES  tiles8.jpg

Podna RGB rasvjeta za vanjski prostor, izrađeno od granita debljine 3cm, jednostavno se uklapa u sisteme za opločavanje vanjskih površina.

Standardne dimenzije:

10×10cm

20×20cm

30×30cm.

Ostale dimenzije po narudžbi.

Tko je Online

powered by Getim internet services