TRAŽIMO ZASTUPNIKE I DISTRIBUTERE

10 godina u LED tehnologiji. Preko 4000 artikala u ponudi.

**********************

NAŠA PONUDA - KATALOZI

Kataloge s našom ponudom i osnovnim informacijama možete skinuti u kategoriji DOWNLOAD.

Za sve ostale informacije, savjete i ponude slobodno nas kontaktirajte putem E-maila ili telefona.

********************** 

KONTAKT


++385 (0)98/278-846

tel./fax. 01/2060-299

E-MAIL:

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

***********************

LED REFLEKTOR 50W

10wd1.jpgLED reflektor 50W  COB

230VAC / 4000K / IP65

Cijena 245,00kn+pdv (306,25kn)

*********************** 

U ponudi imamo reflektore

10W-20W-30W-50W 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
NASLOVNICA 
LED PAR 64 PROFESSIONAL Ispis E-mail

LED PAR 64 PRO scenska rasvjeta s novom LED RGB tehnologijom. Sa snagom koja je osjetno veca, a cijenom koja je osjetno manja i najvece skeptike je ostavila bez negativnih komentara i primjedbi. Vrijeme je za smjenu tehnologije. 

 

Nakon prvih prototipova PAR reflektora s LED tehnologijom od prije dvije/tri godine reakcije publike su bile pomalo s podsmjehom, a komentari da se radi o skupim igrackama. Danas se je i to promjenilo u potpunosti, kvaliteta i kolicina svjetlosti koju moze dati LED tehnologija porasla je visestruko, a cijena je bitno povoljnija. Primjer je nas novi LED PAR PRO reflektor koji koristi 36 komada High-power LED 3W, a koristi RGB tehnologiju (12xR/12xG/12xB). Nova tehnologija je ugradena u klasicno aluminijsko PAR64 kuciste tako da na prvi pogled izgleda kao ona "stara kanta" jedino sto nema je drzac i okvir za filter foliju. Sa straznje strane se nalazi kabel za napajanje 230V i kontrolni dio za upravljanje. Iznenadenje za sve skeptike je odmah nakon sto se reflektor pusti u rad uz komentar i iznenadenje....Koliko svjetla??? Kada se jos uz ovoliko svjetlosti, povoljnije cijene, mogucnosti koje treba samo mastovito iskoristiti dodaju i vijek trajanja, potrosnja elektricne energije, izostanak topline koju su klasicni reflektori isijavali zagrijavajuci zrak ispred i oko sebe, krajnje vrijeme je za promjenu rasvjetne tehnologije. ( A sada se otvara pitanje: kamo sa starom opremom? ) 

- izgledom ostaje kao klasika LED PAR64 PRO reflektor:

Zahvaljujuci RGB tehnologiji iz reflektora mozete dobiti bilo koju boju, ukljucujuci bijelu. Primjena za LED PAR64 je velika, od dekoracija prostora, trgovina, rasvjeta za scenske nastupe muzickih sastava, rasvjeta klubova i diskoteka,... Uredaj moze biti i stroboskop s mogucnoscu promjene frekvencije bljeskova i boje. Osim toga vise nije potrebno kolicinski veliki broj reflektora kao kod klasicne tehnologije iz jednostavnog razloga: Jedan je reflektor imao samo jednu boju! 

Nacin rada se moze jednostavno odrediti na samom uredaju, a moze raditi samostalno bez vanjske jedinice za upravljanje (znaci samo spajanjem na mrezni napon 230V) i to automatski da mjenja boje prema internom programu s mogucnoscu promjene brzine, da radi prema signalu koji prima svojim internim mikrofonom. Postoji mogucnost da se vise reflektora spoje u vezu kao MASTER/SLAVE tako da je jedan vodeci (MASTER) koji upravlja ostalima, a najvise se moze dobiti iz njih preko DMX512 kontrole. U DMX nacinu rada koristi 6 DMX kanala kojim se mogu kontrolirati boje, njihov intentitet, interni program rada te stroboskop efekat s promjenom brzine bljeskova.

 

 

Vise detalja o opisanim reflektorima mozete vidjeti u PONUDI pod kategorijom LED SCENSKA RASVJETA.

 
« Prethodna   Sljedeća »

NOVO U PONUDI

LED RGBW reflektor 5x10W
LED RGBW reflektor 5x10W


10W Flood REAHARGEABLE
10W Flood REAHARGEABLE


SPOT 100W LED Flood Light
SPOT 100W LED Flood Light


SPOT 70W LED Flood Light
SPOT 70W LED Flood Light


_150W LED Flood Light
_150W LED Flood Light


_100W LED Flood Light
_100W LED Flood Light


70W LED Flood Light
70W LED Flood Light


NOVO NA TRŽIŠTU !

rgbwstrip1.jpgRGBW LED strip 14.4W/m 

 RGB rasvjeta + Bijela boja 6000K

RGBW kontrola RF & DMX

***********************

 

PODNE PLOČE RGB

LED FLOOR TILES  tiles8.jpg

Podna RGB rasvjeta za vanjski prostor, izrađeno od granita debljine 3cm, jednostavno se uklapa u sisteme za opločavanje vanjskih površina.

Standardne dimenzije:

10×10cm

20×20cm

30×30cm.

Ostale dimenzije po narudžbi.

Tko je Online

powered by Getim internet services