TRAŽIMO ZASTUPNIKE I DISTRIBUTERE

10 godina u LED tehnologiji. Preko 4000 artikala u ponudi.

**********************

NAŠA PONUDA - KATALOZI

Kataloge s našom ponudom i osnovnim informacijama možete skinuti u kategoriji DOWNLOAD.

Za sve ostale informacije, savjete i ponude slobodno nas kontaktirajte putem E-maila ili telefona.

********************** 

KONTAKT


++385 (0)98/278-846

tel./fax. 01/2060-299

E-MAIL:

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

***********************

LED REFLEKTOR 50W

10wd1.jpgLED reflektor 50W  COB

230VAC / 4000K / IP65

Cijena 245,00kn+pdv (306,25kn)

*********************** 

U ponudi imamo reflektore

10W-20W-30W-50W 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
NASLOVNICA 
LIGHT HOUSE - Kavana Ivana Ispis E-mail

 

KAVANA IVANA, grad Ivanec.
Moderan i avangardan spoj arhitekture, dizajana i rasvjete koji je pomaknuo granice i standarde u novom smjeru.
Kako nazvati ovakav objekat? Mozda samo sa dvije rijeci - Light house. Objekat se nalazi u centru grada Ivanca, uklopljen na poziciju izmedju dvije gradske prometnice, modernog, atraktivnog i smijelog arhitektonskog dizajna, a isto tako kompletno osvjetljen LED RGB rasvjetnom tehnologijom.

 
Povrsinom od oko 300m2 jednoj po etazi, (jedna etaza ispod zemlje, dvije koje dominiraju, ostakljene i transparentne i jos jedna uklopljena u potkrovlje) ima 250 udobnih sjedecih mjesta na dvije vidljive etaze, kvalitetnu klimatizaciju, dva velika staklena šanka koji dominiraju centralnim dijelom prizemlja i kata, velikim plasma i lcd TV ekranima, kvalitetnom ozvučenju (Bose), te atraktivnoj i najmodernijoj LED RGB rasvjetnoj tehnologiji (Fancy Lights)....  Ovaj objekat je nastao zahvaljujuci vlasniku objekta g.Špremu (ocu poznate tenisacice Karoline Šprem) koji je inzistirao na objektu koji ce odskakati od svakodnevne prosjecnosti, a posao oko ideje i projektiranja je prepustio arhitektu g.Pintarić Adamu koji je osmislio kompletnu arhitekturu i mnostvo detalja koji dominiraju ovim objektom. Izgled objekta koji se je morao uklopiti na parcelu, krovište, stakleni zidovi, staklene stepenice koje dominiraju prostorom, a cija je konstrukcija bila predmet mnogih rasprava za vrijeme izgradnje, staklene ograde s drvenim rukohvatima u koje je ugradjena LED rasvjeta, šankovi, noseći stupovi, spušteni stropovi, itd....
 

Posebno su svi ti detalji na objektu prilagođeni rasvijeti koja je preuzela svoju dominaciju kako za vrijeme dnevnog rada tako, a posebno noćnog.
Kao rezultat dobiven je transparentan objekat u kojemu mozete vidjeti sve sto se događa u prizemlju i na katu. Pomoću LED RGB rasvjetne tehnologije posebno dizajnirane i osmisljene od naše strane za ovaj objekat mozemo istaknuti gotovo svaki detalj ovog atraktivnog objekta, objekat može mijenjati boju i program rada ovisno o raspolozenju i prigodi. Od svakodnevnog dnevnog rada, preko posebnih prigodnih momenata te nakraju moze se pretvoriti i u noćni klub jednostavnim pritiskom gumba na kontroli, te ujedno i kreirati boju, mijenjati intenzitet, brzinu i način promjene, strobo, itd......

 

 

Posebna je paznja posvecena kod osvjetljanje rukohvata na staklenim ogradama, vertikalnim linijama na nosecim stupovima i horizontalnim linijama LED i Elektroluminiscentne rasvjete na konturama objekta.

 

Objekat je otvoren pred božić 2007.god., i jos je u fazi uhodavanja, a najjednostavnije za vas je da se uputite na izvrsnu kavu, pivu Coronu s limunom ili nesto drugo iz velike ponude u Ivanec, da i sami osjetite ovu ugodnu atmosferu za sva čula jednog novog i neviđenog objekta. Dovoljno je da prođete autom pokraj njega u dnevnim, a pogotovo vecernjim satima i sve će vam biti jasno.

 

  
Ovaj objekat će definitivno postati IN u dolazecem vremenu, a sluzbeno otvorenje će biti odmah početkom 2008. godine. U pripremi su i web stranice na kojima ce biti sve informacije o ponudi i programima koji ce se moci vidjeti i dozivjeti.
Za docek nove godine Kavana Ivana je otvorena za sve goste.
Za sve informacije mozete kontaktirati voditelja ovog objekta na 091/167-8999 (g.Dejan)
Vise slika koje mogu samo djelomicno docarati Ivanu mozete pogledati u FOTO ALBUMU.
 
« Prethodna   Sljedeća »

NOVO U PONUDI

LED RGBW reflektor 5x10W
LED RGBW reflektor 5x10W


10W Flood REAHARGEABLE
10W Flood REAHARGEABLE


SPOT 100W LED Flood Light
SPOT 100W LED Flood Light


SPOT 70W LED Flood Light
SPOT 70W LED Flood Light


_150W LED Flood Light
_150W LED Flood Light


_100W LED Flood Light
_100W LED Flood Light


70W LED Flood Light
70W LED Flood Light


NOVO NA TRŽIŠTU !

rgbwstrip1.jpgRGBW LED strip 14.4W/m 

 RGB rasvjeta + Bijela boja 6000K

RGBW kontrola RF & DMX

***********************

 

PODNE PLOČE RGB

LED FLOOR TILES  tiles8.jpg

Podna RGB rasvjeta za vanjski prostor, izrađeno od granita debljine 3cm, jednostavno se uklapa u sisteme za opločavanje vanjskih površina.

Standardne dimenzije:

10×10cm

20×20cm

30×30cm.

Ostale dimenzije po narudžbi.

Tko je Online

powered by Getim internet services